به گزارش خبرنگار ایرنا، علی منتظری شامگاه چهارشنبه در همایش صنعتگران و تولیدکنندگان شهرستان لاهیجان اظهار داشت: در پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی سقفی وجود ندارد و بر اساس نیاز این واحدها ، به آنها تسهیلات پرداخت می شود.
وی افزود: 940 واحد تولیدی در استان گیلان وجود دارد که سال گذشته 470 میلیارد تومان اعتبار به منظور پرداخت به این واحدها تعیین شده بود که بیش از آن مبلغ ، یعنی 540 میلیارد تومان پرداخت شد.
منتظری خاطرنشان کرد: استان گیلان در اختصاص تسهیلات به واحدهای تولیدی، رتبه سوم و چهارم را در کشور دارد و شهرستان لاهیجان نیز در این زمینه نقش خوبی داشته است.
رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت گیلان یادآور شد: برای بازسازی و نوسازی واحدهای صنعتی در سال جاری 290 میلیارد تومان تسهیلات در نظر گرفته شده که این، فرصت خوبی است تا مدیران بتوانند از این تسهیلات برای نوسازی صنایع خود استفاده کنند.
وی تصریح کرد: دولت ساز و کارهایی تعریف کرده که اگر واحدها بدهی داشته باشند، نمی توانند از این تسهیلات برخوردار شوند ولی مشکلات بخش صنایع را می توانند مطرح کنند تا در کارگروه رفع موانع تولید در استان تصمیم گیری شود.
منتظری مهمترین مشکل در بخش صنعت را مشکلات بانکی ذکر کرد و گفت: دولت توانسته بخشی از این مشکلات را رفع کند و با تشکیل کار گروه رفع موانع تولید در استان، بخشی از مشکلات استانی و شهرستانی رفع شده ولی مشکلات بخش ملی باید توسط دولت حل شود.
وی اظهار داشت: 25طرح صنعتی با 80میلیارد تومان اعتبار در هفته دولت امسال در گیلان مورد بهره برداری قرار گرفت که این طرح ها برای 300نفر اشتغال به همراه داشته است.
فرماندار شهرستان لاهیجان نیز در این همایش گفت: لاهیجان هفت درصد اشتغال در صنعت استان را به خود اختصاص داده و برای رساندن توسعه به اهداف از پیش تعیین شده ، نیاز است که به برنامه آمایش سرزمینی توجه شود.
سید محمد احمدی اظهار داشت: منابع دولتی بدون استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی به سر منزل مقصود نمی رسند و برای استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی یکی از این راه ها تسهیلگری توسط بانک ها و بخش دولتی است .
وی با اشاره به اینکه کشور در سرمایه گذاری در مسیر خوبی قرار گرفته و وارد مرحله جدیدی شده، تصریح کرد: گرچه کشور ما از نظر امنیت فیزیکی توسط نیروهای انتظامی و مسلح در وضعیت بسیار خوبی قرار دارد ولی طی چند سال اخیر، امنیت روانی از بین رفته در کشور، احیا شده که سرمایه مهمی در جلب اعتماد عمومی است .
ذبیح نیکفر نماینده لاهیجان در مجلس نیز با اشاره به اهمیت طرح آمایش سرزمین گفت: استقرار صنایع در مناطق نباید موجب آسیب پذیری محیط زیست شود بلکه باید برای آن منطقه مزیت ایجاد کند.
وی تصریح کرد: در گیلان با توجه به کشاورزی بودن استان باید روی صنایع تبدیلی بخش کشاورزی سرمایه گذاری شود و نسبت به استقرار صنایع بسته بندی اقدام تا منجر به اشتغال پایدار شود .
نیکفر بر توسعه و تجهیز شهرک صنعتی تموشل در مسیر لاهیجان به سیاهکل تاکید کرد و افزود: برای توسعه این شهرک صنعتی نیازمند توسعه راه های دسترسی هستیم که پیشنهاد شده جاده مسیر سیاهکل، ازبرم به لاهیجان از راه فرعی به راه اصلی ارتقاء یابد تا در آینده مشکل تردد نداشته باشیم .
در پایان این همایش از 40 نفر از مدیران و دست اندرکاران بخش های تولیدی، صنعتی و صادرکنندگان برتر شهرستان لاهیجان تجلیل شد.
لاهیجان در 40 کیلومتری شرق مرکز استان گیلان واقع است.
خبرنگار: نظرپور ** انتشاردهنده: کبیری
6029/2007
Check Also
The visit of Prime Minister of Korean republic to Tehran
At the time, Iran's relations with North Korea were very good because of its support …