Home / Politics / بنیاد فارابی حقوق 64عنوان فیلم را به کشورهای مختلف فروخت

بنیاد فارابی حقوق 64عنوان فیلم را به کشورهای مختلف فروخت

به گزارش روز جمعه گروه فرهنگی ایرنا علیرضا تابش افزود: طبق قرادادهای منعقده معاونت بین المللی بنیاد 17 عنوان فیلم سینمایی به خطوط هواپیمایی کشورهای امارات، ترکیه، عمان، قطر، هند و... فروخته شده است ، این فیلم‌ها عبارتند از: «امکان مینا»، «آذر شهدخت، پرویز و دیگران»، «پدر»، «تجریش ناتمام»، «تراژدی»، «جزیره رنگین»، «حورا»، «خانه‌ای در خیابان چهل و یکم»، «خداحافظی طولانی»، «خواب آب»، «خیلی دور خیلی نزدیک»، «دربند»، «ربوده شده»، «سینما نیمکت»، «شیفت شب»، «طبقه حساس» و «قشنگ و فرنگ».
وی اظهار داشت: برنامه‌ریزی‌های لازم برای اکران محدود 8 عنوان فیلم شامل «استرداد»، «تراژدی»، «حکایت عاشقی»، «خانه‌ای در خیابان چهل و یکم»، «ربوده شده»، «سیانور»، «سینما نیمکت» و «شیفت شب» در 5 کشور استرالیا، ایتالیا، آلمان، آمریکا و کانادا به عمل آمده که در نتیجه، این برنامه‌ها – در برخی موارد، با حضور عوامل – به انجام رسیده است.
تابش درباره حضور سینمای ایران در هفته‌های فیلم جهانی گفت: قرارداد واگذاری حقوق نمایش فیلم‌های «راه آبی ابریشم»، «کفشهایم کو؟» و «ملک سلیمان» در هفته‌های فیلم در کشورهای خارجی با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی منعقد شده که از این رخدادهای فرهنگی هم استقبال شایان توجهی به عمل آمده است.
وی افزود: بنیاد سینمایی فارابی حقوق تلویزیونی 25 عنوان فیلم در 14 کشور اسلواکی، آلبانی، برزیل، بوسنی، ترکیه، تونس، رومانی، کرواسی، لبنان، مالزی، مکزیک، ویتنام، هند، یوگسلاوی و بنگلادش را نیز به فروش رسانده است که از میان این فیلم‌ها می‌توان به «آتش بس»، «بادکنک سفید»، «بایسیکل‌ران»، «پدر»، «پرنده باز کوچک»، «پرواز مرغابی‌ها»، «تو آزادی»، «جزیره رنگین»، «چوری»، «رقص در غبار»، «روز کارنامه»، «زمانی برای دوست داشتن»، «سوپر استار»، «شهر زیبا»، «عصر روز دهم»، «قبیله من» و... اشاره کرد.
تابش با توجه به راه اندازی سایت فروش اینترنتی توسط بنیاد سینمایی فارابی در این دوره گفت: 21 عنوان فیلم سینمایی نیز برای پخش اینترنتی، به شکل غیر انحصاری، برای بهره‌برداری کاربران در چین و خاور دور واگذار شده است که این عناوین عبارتند از «آتش بس»، «بادکنک سفید»، «پل چوبی»، «چک»، «چهل سالگی»، «خرس»، «خواب‌های دنباله‌دار»، «رویای سینما»، «روییدن در باد»، «زمانی برای دوست داشتن»، «سوپر استار»، «شب واقعه»، «شیر تو شیر»، «صدای پای من»، «طبقه سوم»، «عصر روز دهم»، «فرزند خوانده»، «قبیله من»، «گلوگاه»، «مامان بهروز منو زد» و «ملکه».
او ادامه داد: فروش کلیه حقوق سینمایی/ ویدئویی/ تلویزیونی فیلم‌های «رقص در غبار» و «شهر زیبا» به کشور فرانسه، حقوق ویدیویی 5 عنوان فیلم «بادکنک سفید»، «بایسیکل‌ران»، «پدر»، «کلوزآپ» و «گاو» به کشورهای آمریکا، برزیل، ترکیه، فرانسه و کانادا، و نیز واگذاری حقوق آرشیوی فیلم‌های «شهر زیبا» و «رقص در غبار» نیز به کشور ژاپن صورت پذیرفته است».
به گزارش روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی ، تابش درباره تاثیر بازار فیلم بر حضور پر رنگ‌تر این بنیاد و شرکت‌های ایرانی توزیع فیلم در سینمای جهان گفت: طی این سال‌ها چه در بازار فیلم جشنواره جهانی فیلم فجر و چه در بازارهای جهانی، بنیاد فارابی حضور داشته و در دل همین مراودات نیز قراردادها و تفاهم‌نامه‌هایی امضا شده است، و اخبار توفیقات بین‌المللی سینمای ایران در زمینه‌های عرضه تجاری و عرضه فرهنگی به مرور منتشر شده است. این حضورها را حرکت رو به جلو می‌بینم، حتی برای بخش خصوصی در حوزه پخش و توزیع جهانی فیلم‌ها و آثار سینمای نوین ایران.
وی درباره چرایی پخش آثار سینمای ایران توسط بازرگانی بین المللی بنیاد فارابی گفت: به دلیل نبود زیر ساخت‌های تثبیت شده کافی در بخش خصوصی برای توزیع و فروش بین‌المللی که پاسخگوی محصولات قابل بحث سینمای ایران نیست، بنیاد در حال حاضر، پخش بین‌المللی فیلم‌های قابل توجهی را که به هر دلیلی – از جمله محدودیت ظرفیت‌های موجود – که با سایر پخش‌کنندگان فیلم قرارداد منعقد نمی‌کنند، در دستور کار قرار می‌دهد.
تابش اضافه کرد: در کنار این اقدامات، برای بهره‌گیری از امکانات فن‌آوری‌های جدید و تسهیل ارتباطات، افزایش سرعت کار و کاهش هزینه‌ها، از دو سال پیش ، وب سایتی برای بازاریابی فیلم‌های طرف قرارداد بنیاد به راه افتاده و در راستای سیاست‌های حمایتی، اطلاعاتی مجمل در خصوص سایر فیلم‌ها با ذکر مشخصات تهیه کننده و یا پخش کننده هم در آن درج شده است.
تابش با اشاره به اهمیت بازاریابی در صنعت سینما اضافه کرد: در کشورهایی که صنعت سینمای قوی و پر رونق دارند، ضمن برخورداری از گردش قابل توجه و سودآور سرمایه در بخش سینما، صنایع فرهنگی، آموزشی، به خصوص در بخش سمعی و بصری از رونق برخوردار بوده است. اما در کشور ما در صنایع و فعالیت‌های جانبی سینما رشد و رونق قابل ملاحظه‌ای مشاهده نمی‌شود.
مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی با اشاره به برنامه‌های سازمان سینمایی در تقویت حوزه بین‌الملل گفت: در صورت اجرای طرح جامع سینما و توسعه همه جانبه صنعت سینمای ایران امید می‌رود تا کشور بتواند در زمینه گسترش بازار فیلم و ویدیو، تکنیک ساخت سالن و تجهیزات اصلی و جانبی آن، ارایه خدمات فنی و تکنیکی و بازرگانی حداقل در منطقه خاورمیانه و کشورهای اسلامی و آسیایی نقش موثری بر عهده گیرد.
وی تاکید کرد: البته لازمه این توسعه همه جانبه، گشایش در کلیه فعالیت‌های بین‌المللی در چارچوب‌های مصوب است برای نمونه، برخی مشکلات بانکی در سالهای اخیر سبب شده که در بعضی موارد، هنوز مبلغ قرارداد به حساب بنیاد واریز نشده و در حیطه مطالبات معوقه بنیاد از طرف های خارجی باقی مانده است و امیدواریم روند حل مشکلات به مانند ماه‌های اخیر، موضوع وصول مطالبات را تسریع و تسهیل کند.
فراهنگ** 9338 ** 1823
خبرنگار : صدیقه بهارلو ** انتشار: طاهره نبی اللهی

انتهای پیام /* www.irna.ir

Check Also

Iran’s parliament speaker calls for S Korea’s to immediate solution to unfreeze frozen funds

During a meeting with South Korean Prime Minister Chung Sye-kyun, Qalibaf noted that "we are …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *