به گزارش ایرنا، این عضو کابینه ائتلاف حاکم استرالیا روز چهارشنبه تصریح کرد که تصمیم در مورد افزایش تعداد نیروهای استرالیایی در افغانستان شتابزده نخواهد بود.
وی گفت که از درخواست آمریکا برای کمک بیشتر در مبارزه با طالبان نیز مطلع نیست.
وی به شبکه 'ای.بی.سی' استرالیا گفت: تصمیم شتابزده ای در مورد افزایش مشارکت استرالیا در افغانستان نخواهیم گرفت. ما سهم قابل توجهی در این زمینه داشته ایم.
'دونالد ترامپ' رئیس جمهوری آمریکا هفته جاری استراتژی جنگی جدید را در مورد افغانستان معرفی کرد که برخلاف وعده های پیش از انتخابات بود.
وزیر صنایع دفاعی استرالیا در ادامه گفت منافع کشورش در این موضوع است که اجازه ندهد افغانستان به کنترل طالبان بازگردد.
'ماریس پاین' وزیر دفاع استرالیا نیز گفت که دولت 'مالکوم ترنبول' 30 نیرو به تعداد نیروهای نظامی استرالیا در افغانستان افزوده و اکنون این نیروها به 300 نفر افزایش یافته است.
وی خاطرنشان کرد: ما اعلام کرده بودیم میزان نیروهای خود را تا 30 نفر افزایش می دهیم و این افراد اکنون در فعالیت های آموزشی در افغانستان نقش دارند.
وزیر دفاع استرالیا با اشاره به مذاکره با طرف های آمریکایی برای سنجش انتظارات آنها، تصریح کرد که تاکنون درخواستی انجام نشده است.
وی همچنین گفت: ما کمک های قابل توجهی نه تنها در افغانستان بلکه در بسیاری از نقاط دیگر ارائه کرده ایم.
'رکس تیلرسون' وزیر امورخارجه آمریکا نیز راهبرد نوین ترامپ در افغانستان را دگرگون کننده میدان های نبرد توصیف کرد و گفت: این همان رویکردهایی است که به طور موفقیت آمیز در برخورد با داعش در عراق و سوریه داشته ایم.
وی مدعی شد ترامپ با استراتژی تازه خود نشان داده که همه این تلاش ها در جهت وارد آوردن فشار بر طالبان است تا به آن ها بفهماند که اگر آمریکا در این جنگ به پیروزی نرسد آن ها نیز نباید انتظار پیروز شدن در جنگ را داشته باشند و در نهایت به این آگاهی برسند که در مقطع خاصی باید پشت میز مذاکره بنشینند و با گفت و گو به این بحران خاتمه ببخشند.
ترامپ که سال گذشته با وعده خروج سریع نیروهای ارتش آمریکا از افغانستان، روی کار آمد، روز دوشنبه با تغییر رویکرد، از تشدید عملیات نظامی علیه عناصر طالبان در این کشور سخن گفت.
به گفته مقام های آمریکایی، ترامپ ذیل طرح اعزام چهار هزار نیروی آمریکایی دیگر برای پیوستن به هشت هزار و 400 نظامی آمریکایی مستقر در افغانستان را امضا کرد.
در حالی که تقریبا 16 سال از حمله آمریکا به افغانستان می گذرد، این کشور همچنان با مشکلات دولت مرکزی ضعیف و تحرکات شبه نظامیان گروه طالبان، دست به گریبان است.
آساق**1611**انتشاردهنده: رضاپیمان یغمایی
Check Also
Russia’s Astrakhan welcomes Iranian entrepreneurs
In a meeting with Iran's consul general Mahdi Akouchkian on Thursday, Irina Azarova expressed confidence …