مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان در حاشیه آیین گشایش این نمایشگاه، در گفت و گو با ایرنا، افزود : در این جشنواره هنرمندانی از استان های سمنان و خراسان شمالی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی توانایی های هنری خود را به نمایش گذاشتند.
حسین خواجه بیدختی اظهارداشت : 60 غرفه غذای سنتی و صنایع دستی مرتبط با سفره سنتی به همراه 2 سیاه چادر عشایری، در جشنواره دایر شده است.
وی با تاکید بر لزوم توجه به خرده فرهنگ ها و تنوع غذایی در کشور، یادآور شد : یکی از جاذبه های بخش گردشگری خوراک است و برگزاری چنین مسابقه ها و جشنواره هایی به تقویت این بخش از گردشگری کمک می کند.
خواجه بیدختی ادامه داد : مسابقه های منطقه ای نیاز به تکرار و تبلیغ بیشتر دارد تا بتوان غذاهای سنتی هر منطقه را در فهرست غذایی رستوران ها نیز جای داد.
وی همچنین با اشاره به گشایش چندین طرح وابسته به این اداره کل با صرف 32 میلیارد تومان اعتبار ، افزود : بهره برداری از هتل قصر بسطام با اعتبار 24 میلیارد تومان یکی از طرح های بزرگ استان است که برای بیش از 50 تن به طور مستقیم شغل ایجاد می کند.
دومین جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری از یکم تا سوم شهریور از ساعت 17 تا 23 در هتل پارامیدا شاهرود برگزار می شود.
نمایشگاه عرضه خوراک های بومی و محلی، برگزاری مسابقه های آشپزی و انتخاب بهترین سرآشپز، عرضه صنایع دستی و اجرای مراسم آیینی و سنتی از برنامه های جنبی این جشنواره است.
7359/6167 /6026
*خبرنگار: مهسا شانیان ** انتشار دهنده: جانعلی فتحی
(برای آگاهی از اخبار شهرستان های شاهرود و میامی به کانال تلگرامی اخبار ایرنا شاهرود به آدرس ? @irnashahroud مراجعه فرمایید)
Check Also
COVID-19 kills 148 Iranians over past 24 hours
Sima Sadat Lari said that, with the 148 new deaths, the country’s total COVID-19 death …